Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Δείπνο προς τιμήν εθελοντών της Μητροπόλεως Λεμεσού

Την Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015, στο Αρχονταρίκι της Μητροπόλεως Λεμεσού, το οποίο βρίσκεται στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής), ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού  κ. Αθανάσιος, παρέθεσε δείπνο στις εθελόντριες και στους εθελοντές, οι οποίοι ανιδιοτελώς και θυσιαστικώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πλούσιο και πολυσχιδές φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Λεμεσού.
Ο Πανιερώτατος, στο σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την άριστη και ανιδιοτελή συνεργασία τους και εξήρε την ανεκτίμητη συμβολή τους στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, που ως στόχο έχουν να στηρίξουν τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, αλλά και στην ενεργό συμμετοχή τους στο προσφερόμενο ποιμαντικό έργο της Μητροπόλεως.
Ο Λεμεσού Αθανάσιος ευχήθηκε σε όλους να έχουν πάντοτε υγεία, πλούσιες πνευματικές και ουράνιες δωρεές, ώστε με την ίδια διάθεση και δύναμη να συνεχίσουν να υπηρετούν τον δοκιμαζόμενο άνθρωπο.
Στο τιμητικό δείπνο μεταξύ των συνδαιτυμόνων ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο κ. Χρίστος Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του Κέντρου Προσφοράς Αγάπης "Η Παραμυθία", ο κ. Κυριάκος Φιλίππου και η κα. Μαργαρίτα Κωστή, αρχηγός της Κατασκήνωσης.
Λουκάς Α. Παναγιώτου
Φωτογραφίες: Ι. Μ. Λεμεσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου